Swebrick

För dig som hittat tillbaka till LEGO®. En mötesplats för vuxna entusiaster.
Huvudmeny

VIKTIGT! LÄS FÖRST INNAN DU POSTAR HÄR!

Startat av mechamike, 14 januari 2014 kl. 15:36

Föregående ämne - Nästa ämne

mechamike

Ingen annonsering är tillåten i forumet, se nedan.

Har du frågor kring hur man värderar ett Lego set för tex försäljning se denna tråd. Eventuella följdfrågor tas i forumdelen "Din hjälp i Lego Världen"

Använd sökfunktionen för att hitta lämplig tråd innan du skapar en ny tråd.

Swebrick.se är ett diskussionforum, inte en marknadsplats. Vi har därför beslutat att inte tillåta rena annonser på forumet.


  • Som annonser räknas inlägg som direkt erbjuder varor till försäljning eller inlägg som länkar till annonser på annan plats.
  • Det är tillåtet att tipsa om köpvärt Lego såvida det inte är du själv som står bakom försäljningen.
  • Betalande medlemmar är välkomna att använda en särskild, avskild del av forumet som en plats för att köpa, sälja och byta med varandra, men i allmänna trådar kommer vi inte längre att tillåta inlägg där innebörden är att annonsera ut varor till försäljning, direkt eller indirekt. Samma gäller för förfrågningar om köp eller byteshandel.
  • Inlägg som bryter mot reglerna kommer att raderas.
  • För försäljning av Lego rekommenderar vi Tradera eller Blocket, eller internationella kanaler som eBay och den särskilda Lego-marknadsplatsen BrickLink.
  • Som affärsidkare eller Bricklinkbutik är du välkomnen att informera om din egen verksamhet i en (1) forumtråd under "Var kan man köpa Lego".
  • Specifika erbjudanden som riktas till Swebrick medlemmar är välkommna och mer generella kampanjer får utannonseras, såvida de inte blir av den arten att de kan betraktas som allt för upprepade påminnelser om existensen av en butik. Allt för återkommande noteringar uppdateringar om sortiment eller "erbjudanden" bör till största del skötas via andra kanaler.
  • Det är inte heller längre OK att tipsa om sina egna annonser på Tradera eller Blocket. (som faller under punkt 2)

Myko

2018-04-18 Uppdaterat texten med förtydligande att inga varor är tillåtna för försäljning, inte bara LEGO.

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.