Författare Ämne: Lugbulk och Community Build 2013  (läst 869 gånger)

Utloggad mechamike

  • Betalande medlem 2021
  • *
  • Mikael Johansson
  • Antal inlägg: 8 411
Lugbulk och Community Build 2013
« skrivet: 20 oktober 2012 kl. 08:59 »
Idag har vi den stora äran få att presentera en ny funktion hos Swebrick, avtacka en LUGBULKsamordnare samt presentera en ny.


LUGBULk är ju bla till för att Lego User Groups ska kunna köpa bitar till gemensamma byggen och är ett sätt för Lego att stimulera gemensamma större  byggen som kan visas upp för allmänheten. Under de senaste åren har vi köpt bitar i LUGBULKEN och vi har fått se dessa bitar komma till användning i fantastiska byggen ute hos medlemmar. Vi har även sett hur Swebrick har börjat ta form i lokala avdelningar som träffas. Nu hoppas vi att vi kan kombinera både Lugbulk, träffar och byggande.


Community Build Coordinator.
Målet är att även Swebrick likt många andra Lego user groups ska få till community builds framöver och vi hoppas att ni alla vill var med och skapa tillsammans. Community Build Coordinatorns uppgift blir stötta de som bygger, och vår förste man på posten blir Teabox som inte bara är en bra byggare utan även en god organisatör.  Vid sin sida från styrelsen kommer han ha Etzel som hjälp.

Vi villl även från styrelsen sida passa på att tacka för det fantastiska jobb som Teabox lagt ner de senaste åren med LUGBULK.
En roll som han lämnar vidare efter ett arbete väl utfört.
 

LUGBULKsamordnare

tellblom tar upp manteln som Swebrick's samordnare 2013.  Det kommer förmodligen ske en del förändringar baserat på föregående års erfarenheter. Som exempel kommer föreningen sätta upp ett separat konto för betalning av LUGBULKen. Vi kommer (om ryktet stämmer) få en mindre osäker urvalsprocess genom att vi får en lista på redan godkända bitar från Lego. Tanken är även att ett mindre antal bitar kommer väljas map aktuella Community builds.
Mer info om  Community Build kommer postas i forumet av Teabox inom kort .
De som vill tacka Teabox kan göra så i den här posten som är öppen för kommentering.
Allmänt Lugbulk snack (Kommer komma tråd specifikt LUGBULK 2013)
(Obs LUGBULK är bara öppet för medlemmar i föreningen)
« Senast ändrad: 07 januari 2013 kl. 15:03 av Teabox »

 

Powered by EzPortal