Författare Ämne: Välkommen till Swebricks forum!  (läst 518 gånger)

Utloggad o0ger

  • Betalande medlem 2022
  • *
  • Antal inlägg: 6 386
    • Flickr
Välkommen till Swebricks forum!
« skrivet: 20 september 2021 kl. 16:55 »
Vårt forum är en stor källa till information och kunskap. Det kan vara lite svårt att hitta i början men här är några tips:

Sök
Många frågor är redan besvarade och många ämnen är redan diskuterade. Innan du postar ett nytt ämne eller en fråga kan du testa att göra en sökning i sökrutan längst upp till höger för att se om du hittar något som kan hjälpa dig.

Oläst
Om du klickar på länken "Oläst" i menyraden ovan och sen väljer "Visa alla olästa inlägg" så kan du se vad som hänt på forumet sedan ditt senaste besök. Läs de trådarna du är intresserad av, sen klickar du på "markera alla trådar som lästa". Detta kräver att du registrerar ett gratis konto.

Köp & Sälj
Vi har en del i forumet för köp & sälj, men den är endast öppen för de som är betalande medlemmar i föreningen.

Allmäna frågor om LEGO?
Om du undrar något så kan du ta en titt i Din hjälp i LEGO-världen. Här finns många frågor redan besvarade, men var inte rädd för att fråga igen.

Egna byggen
Har du ett eget bygge som du vill visa upp? Kul! Då ska du posta den under Egna Byggen / MOCs. MOCs är en av många förkortningar i Lego-världen. MOC står för My Own Creation. Alltså ditt eget bygge. Berätta gärna om bygget och varför du har gjort det. Skriv också gärna om du vill ha feedback. Ibland får man det ändå, men om du ber om feedback så är chansen större att du får det.

Presentera dig själv!
När du har hängt en stund på forumet så kanske det börjar bli dags att avslöja sig för de andra. Skriv en rad om dig själv i den här tråden.

Träffa andra Lego-intresserade
Efter ett tag kanske du blir sugen på att träffa andra likasinnade. Håll utkik efter träffar i din region under tavlan Regionala träffar och avdelningar.

Bygga med andra?
Här på forumet kan du hitta våra aktiva samarbeten, kallade Community builds (CB). Det finns många olika projekt som arbetats med genom åren. Var inte rädd att ställa frågor om du är nyfiken på att vara med!Föreningsmedlem

Om du väljer att bli medlem i föreningen får du bland annat tillgång till vår VIP-lounge där det skrivs om interna träffar och andra möjligheter.
« Senast ändrad: 21 september 2021 kl. 21:10 av robinnilsson403 »
Följ mig på Flickr eller Instagram. Jag har också en blogg. | Glöm aldrig Bortom Sol!

 

Powered by EzPortal