Författare Ämne: [MOC] Personal AI Multi-Purpose Shell  (läst 140 gånger)

Utloggad o0ger

  • Moderator
  • *
  • Antal inlägg: 5 389
[MOC] Personal AI Multi-Purpose Shell
« skrivet: 11 mars, 2019 Kl:22.05 »
Personal AI Multi-Purpose Shell - Marchikoma 2019


Personal AI Multi-Purpose Shell by Oscar Cederwall (o0ger), on Flickr

Som en naturlig konsekvens av ständigt komplexare prylar och tjänster, uppstod behovet av assistansmjukvara. Känd under många namn och förekommande i varierande funktion och intelligens är nu Personlig AI en naturlig del av varje människas dagliga liv. Personlig AI tar hand om transaktioner, shopping, bokningar och hushållssysslor. Vissa personer tycker att det är kul att ge sina AI personligheter och behandlar dem som husdjur, andra använder dem bara som verktyg.


Personal AI Multi-Purpose Shell by Oscar Cederwall (o0ger), on Flickr

Personlig AI kan kopiera delar av sin kärna till maskiner för att utföra olika uppdrag. Skal (Shells) är robotar som finns i tusentals olika utföranden. De flesta Skalen har egen AI men de kan också förena sig med Personlig AI och skicka sina subrutiner till dem. Inte många människor har råd att välja annat än de billigaste varianterna, men teoretiskt kan en AI bebo alla slags Skal. Kreativa sätt att använda Skal delas och laddas ner av AI.

Yogamabara Mechanization M-400 Multi-Purpose Shell är en vanlig typ av Skal. Väldigt snabb och smidig. Den ger Värd-AI möjligheten att följa sin klient genom alla olika typer av miljöer och har en full uppsättning standard-verktyg. Såsom tex laserskärare, hydronycklar och standard data-uttag för att nämna några. Dess djur-lika form ger Skalet personlighet och detta har gjort Yogamabara till en av de största tillverkarna av Skal för Personlig AI.

Skaffa ditt Skal idag! Låt din Personliga AI boka ett möte och en gratis testkörning!

« Senast ändrad: 11 mars, 2019 Kl:22.34 av o0ger »
Mina MOCs finns även på flickr - Min karaktär i Bortom Sol är: Jetsune "Sun" Dorje

 

Powered by EzPortal