Forum > Officiella set

8183 Track Turbo RC

(1/1)

Anna:
Har ni sett de nya små RC setten? Jag köpte 8183 och byggde ihop sportbilen. Den körde omkring fint på golvet, även om det var lite svårt att köra helt rakt.

Mest intresserad är jag av att modifiera settet så att det blir en truck med släp. (Undrar om motorn orkar) Basen att bygga det hela på är bättre än den brukar vara (dvs inte bara en tjock klump utan fästytor i högre grad) utan den är mera som en större legobit. Dilemat är IR-mottagaren, så att den inte blir gömt bland legobitarna.

/Anna

Nextuz:
Åhhh.. intressant... =) är sugen på o handla en sådan jag med...   eller mera 2 st för o kunna räjsa emd tjejen :P

hur snabb är de där?  både i hastighet och styrning?

AndersI:
Ser faktiskt lite intressant ut. Är det proportionell styrning, eller bara fullt utslag åt vardera hållet?

Nackdelen tycks vara att bottenplatta och mottagare sitter ihop, om jag förstår Peerons innehållsförteckning rätt (http://www.peeron.com/inv/sets/8183-1) (Electric Power Functions 9V IR Receiver RC Car Base)

Mirandir:
Jo tyvärr är det så att mottagaren sticker upp direkt ur bottenplattan.  :-[ Vilket är en av orsakerna till att jag låtit bli att köpa den.

Anna:
Angående styrningen så är det fullt utslag som gäller, det är så små rörelser som görs på kontrollen så det skulle vara svårt att få den proportionell, tror jag.

Snabbheten har jag ej kollat, svårt att säga, men det känns inte som om den går långsamt. Bilen reagerar snabbt styrningen.

Har inte kommit igång med modiferingen ännu, vi får se hur stort problem det blir att mottagaren sticker upp, men det är iofs lite av det roliga, att komma på lösningar på "problemet".

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion